Navigation Menu+

Ontdek de nieuwe Boer Bas!

Wil jij ook kopen bij een lokale ondernemer, die geen drang heeft om een keten te runnen, maar wel duurzame keuzes maakt? Wil je dan ook nog eens kopen bij een lokale boer, die net als jij een loon krijgt navenant zijn werk? Ben je niet op zoek naar rekken en gangen vol artificiële smaken en fancy verpakking? Dan was jij wellicht al klant bij Boer Bas?

 Onze nieuwe openingsuren:

Maandag gesloten
Dinsdag:      15u00-18u00
Woensdag:  11u00-18u00
 Donderdag gesloten
Vrijdag:       15u00-18u00
Zaterdag:     9u00-15u00
 Zondag gesloten

Opgestart door bioboer Jens Mouton in 2016, is Boer Bas een voorloper en gangmaker in het duurzame voedingsmodel van een stad. De weinige tijd die we als boer wekelijks nog overhebben, gebruiken we om onze bioproducten ook beschikbaar te maken in onze dichtste provinciehoofdstad. En dat doen we zelf, we laten dit niet in handen van gewiekste ondernemers. Neen, onze regio onze voeding.

Ons nieuw adres:
Sint-Pietersnoordstraat 3
8000 Brugge
(Regio Sint-Pieters)

We zijn ambasadeur van het beste wat in West-Vlaanderen en bij boeren groeit en bloeit. Met veel ambities zetten wij ons dagelijks in voor een mooie eerlijke landbouw.

Welke producten kan je bij ons kopen?

Bio seizoensgroenten (95% West-Vlaams, 5% Oost-Vlaams, 0% buitenlands)

Bio Vlaams-seizoensfruit (70% West-Vlaams, 30% Oost-Vlaams)

Bio Spaans en Italiaans seizoensfruit (uitsluitend fruit dat klimatologisch hier niet te telen is), rechtstreeks van kleine boerencoöperaties waarmee we goede bevriende contacten onderhouden (sinaas, citroen, mango, advocado, mandarijn, clementine, perzik, granaatappel, abrikoos en druif. Elk in zijn seizoen)

Bepaalde vleesspecialiteiten van onze eigen boerderij (droge worst, rauwe ham, bacon, salami, paté, hoofdvlees, smout..). Ook een ruim diepvriesassortiment vlees van rund, varken, kip..

Biologische zuivel en een ruim kaasassortiment (geit en koe), melk en eieren.

Droogwaren van boeren of ambachtelijke verwerkers, steeds rechtstreeks aangekocht (bier en kruydenkoek, potjesvlees, siropen en confituren, mosterd, kruiden, appelsappen en bessensappen, olie, lokale honing, bloem en meel, wijn, pasta, rijst, zaden en pitten, granen)

Overzeese droogwaren via emissievrije cargo-zeilers van fairtransport (chocolade, thee, suiker, rum, olijfolie

Tot vlug!
Jens Mouton
Bioboer in Ichtegem, in Brugge ‘Boer Bas’