Navigation Menu+

Schenk eetbare liefde.

Liefde en vriendschap kan je tonen op verschillende manieren. Wanneer we niet nabij elkaar mogen zijn, kan je kiezen voor creatieve manieren. Toon zo dat je aan elkaar denkt. Eten doen we allen elke dag. Iets lekkers geven, is geluk geven. Laat je geliefde, kennis, vriend of familielid genieten van een ik-vergeet-je-nietje van Boer Bas, die we op maat samenstellen. We vragen je een kort vragenlijstje te beantwoorden over die persoon of personen, waardoor wij op maat een leuke en gewenste box samenstellen.

Wij zetten het graag af aan de deur (groot-Brugge). Een ik-vergeet-je-nietje kost €50 (op maat samengesteld). Het bevat naast vers seizoensfruit, ook zoet en hartig, zowel droog en nat, ook voor in de badkamer, én voor in de keuken, maar vooral voor aan tafel. We stellen een pakket samen met winkelwaarde van €60, maar we brengen het aan de deur nog goedkoper. Wij willen onze warmte graag delen.

Grondgebied Brugge: €50 (Lissewege en Zeebrugge niet)
Volledig Brugse ommeland, houtland & kustregio (Knokke tot Oostende): €58

Schrijf het bedrag over naar Boer Bas op het rekeningnummer BE58 6511 5608 0379. Enkel bij ophalen in ons winkel kan je ook rechtstreeks betalen.