Navigation Menu+

In 1 minuut een moederdag-cadeau

BESTELLINGEN AFGESLOTEN. Alle huidige bestellingen zijn genoteerd en maken en leveren we met liefde. Bedankt om massaal bij Boer Bas te bestellen. (Einde bestellingen 6/05, 23u00)

“Een Boer Bas moederdag-brunch”

Op zondag 10 mei verdient iedere mama een mooie moederdag! En die kun je haar ook bezorgen als je haar niet mag bezoeken, bijvoorbeeld door haar te verrassen met een brunch-pakket van Boer Bas. Wij zetten het graag af aan haar deur. Je doet er bovendien ook de ambachtelijke producenten en boeren een plezier mee.

Een pakketje kost slechts €50 (ruim voor 2 personen, maar de meeste producten zijn ook meerdere dagen te consumeren, dus ook 1 persoon zal niets moeten weggooien, en meer dan 2 personen zullen ook kunnen meegenieten): seizoensfruit (appelsienen, kiwi, mandarijnen, pompelmoes, aardbei), confituur uit de Westhoek, krentenmik-brood, stukje boerenboter, jonge keiemnaer-kaas, pakje bio-koffie, Poperingse kruydekoek, 500ml fruit-yoghurt, muesli, chocolade, koekjes, 2 vruchtensapjes (blauwe bes en framboos), en een plantje voor een fleurige tuin, balkon of bloembak! Dit alles heeft een waarde van €65, maar krijg je aan de deur nog goedkoper. Alles (behalve de kruydekoek) is bovendien biologisch!

Iets niet naar wens uit het pakket. Geef suggesties en we voegen iets anders toe, van gelijkaardige prijs.

– Grondgebied Brugge: €50 (Lissewege en Zeebrugge niet)
– Loppem, Damme, Zuienkerke, Sijsele leveren we voor €5 extra.
Schrijf dan €55 over.
– Knokke, Blankenberge, Zeebrugge, Lissewege, Beernem, Oostkamp, Zedelgem, Torhout en Ichtegem leveren we voor €10 extra (€60 in totaal)